Kolla upp lediga stugor i Blekinge

Sverige är ett underbart sommarland med många olika härliga platser att besöka. Varje landskap har dessutom sin speciella charm så varför inte passa på att upptäcka ett av dem i sommar? Blekinge är vårt, till ytan, näst minsta landskap, men det finns trots det mycket för dig att upptäcka. Bland annat brukar det kallas för ”Sveriges trädgård” eftersom man har många växter som vanligtvis brukar trivas söderut. Blekinge har dessutom en vacker skärgård.

Hyr en stuga

Om du inte har semestrat i Blekinge innan är det hög tid. Passa på att hyra en stuga där i sommar. Det finns massor att välja mellan och för att boka kan du klicka dig vidare här. Det finns något för alla. Allt från enkla stugor till lyxigare varianter. En stuga är dessutom toppen om hela familjen ska med. Då kan ni också laga er egen mat, vilket både är roligt och sparar pengar.

Massor att hitta på

Gillar du att spela golf? Då passar Blekinge dig som handen i handsken. Det finns åtta stycken vackra golfbanor att välja mellan. Runtomkring finns även mycket annat att se, i form av både sevärdheter och matupplevelser. Så du behöver verkligen inte spela golf för att uppskattat Blekinge. Ett tips är till exempel att ta skärgårdsbåtarna ut till idyllen Tjärö.

Arkiv