Svenska fiskevatten

Det finns många bra Svenska fiskevatten finns i alla landskap och Sverige är ett fantastiskt land med alla sina landskap från sydligaste Skåne till nordligaste Norrbotten. Det finns platser och upplevelser som man bara måste få vara med om någon gång under sin livstid.

Att få uppleva havsfiske vid Skånes kust, insjöfiske i en spegelblank insjö i Mellansverige eller flugfiske i et fantastiks älv i norra delarna har alla sina egenskaper och som fiskeintresserad så finns det mängder med möjligheter till ett magiskt fiske i hela Sverige. Det är bara att fylla på med vad som behövs för ett lyckat fiske och ge sig iväg. Om det blir norrut eller söderut spelar inte så stor roll.

Finns det planer på en fisketripp i sommar så kan vi tipsa om fiskekartan som du kan besöka för att kanske hitta de där speciella ställena som du inte visste fanns i ditt närområde först. I princip alla fiskevårdsområden finns inlagda och du hittar kontaktuppgifter om hur du löser fiskekort och annat som kan vara av intresse för dig som fiskare. Du hittar fiskevatten i hela Sverige på fiskekartan.

Så vill vi passa på och önska dig ett skitfiske som man brukar göra som fiskare och hoppas att du får uppleva några nya fiskevatten i vårt underbara Sverige. Kom ihåg att skaffa fiskekort för det vatten som ska fiska på och om du är i båt så använd flytväst.

Arkiv