Svenska smultronställen

Sverige är ett fantastiskt land på många sätt och vis. Det finns många Svenska smultronställen som man inte ännu har upplevt. Många gånger så kanske man blir lite hemmablind och hellre åker utomlands när man har semester. Kanske det är dags att ta sig en titt på vad vårt avlånga land har att erbjuda.

Från söder till norr

Fån Skåne i söder till Kiruna i norr så är det många mil och man kanske inte vill sitta i bilen och slösa värdefulla dagar. Då kan flyg vara ett alternativ. Ta och kolla in Avionero när ni ska boka en flygresa nästa gång. Ett nytt och innovativt sätt att leta flygavgångar. Boka ert flyg och hyr en bil för att ge er ut till någon intressant sevärdhet i området.

Sommarsemester

Nästa sommarsemester så kanske ni gör en roadtrip runt i Sverige med flyg istället för med bil. Kolla upp innan ni åker vilka platser som skulle vara intressanta att flyga till och vad som är av värde att titta på. Det finns som sagt något för alla och det finns många sevärdheter i Sverige som är värda ett besök enligt Swedish Nomad som är resebloggare och fotograf.

Viktigt med planering

Som emd det mesta så är det viktigt med planering. Speciellt om man har flyg att passa. Så sätt er ner och börja skissa på hur ni ska resa till sommaren. Kolla upp flygtider och hur lång tid det tar mellan olika platser i Sverige. Kolla också upp närmaste firma som hyr ut bil och även vilket hotell som kan passa er bäst. Om ni inte ska tälta vill säga.

Arkiv